هنگام خرید ورق گالوانیزه باید به ضخامت، ابعاد و وزن آن دقت داشته باشید. نوع بستهبندی ورق گالوانیزه با توجه به رول یا شیت بودن آن متفاوت است و گاها کیفیت بسته بندی صادراتی آن بسیار متفاوت می باشد. اما جهت فروش داخلی نسبتا شبیه بوده، که اطلاعات دقیق آن را از مرکز فروش ورق گالوانیزه بپرسید. ورق گالوانیزه از نظر ابعادی و شیوههای بستهبندی تنوع نسبتاً زیادی داشته و مطمنا بسته بندی سفارشی اگر مدنظر مشتری باشد در تعیین قیمت ورق نقش خواهد داشت.
حتی بارها دیده شده که بستهبندی غیراصولی ورق گالوانیزه موجب وارد آمدن آسیب و خساراتی به این ورق شده است. از این رو و به دلیل اهمیتی که موضوع بسته بندی ورق گالوانیزه دارد، بازرگانی آرادآهن تصمیم گرفت با انتشار مقالهای، مشتریان خود را نسبت به این مسئله و انواع شیوههای بسته بندی ورق گالوانیزه آگاه سازد. پس با ما در این مقاله همراه باشید.
برای خرید ورق گالوانیزه باید به صورت دقیق، مشخصات فنی آن را تعیین کنید. منظور از مشخصات فنی ورق گالوانیزه ابعاد، ضخامت و وزن آن است که با قیمت ورق نیز رابطهی مستقیمی دارد. به طور کلی ورقهای گالوانیزه با ضخامتهای 0.18 تا 6 میلیمتر و در عرض 1 یا 1.25 متر تولید میشوند.
از دیگر مشخصات مهمی که باید هنگام خرید به آن دقت داشته باشید، میزان کوتینگ یا ضخامت لایهی پوششی سطح ورق است. سطح ورقهای گالوانیزه در طول فرایند تولید و یا گالوانیزه شدن با یک لایه یکنواخت عنصر روی پوشش داده میشوند و این لایه به آنها خواصی چون: مقاومت در برابر خوردگی، زنگ زدگی و .. خواهد داد. منظور از درصد پوشش یا کوتینگ ضخامتی است که این لایه روی دارد و با میزان ،مقاومت و طول عمر ورق رابطهی مستقیمی دارد. بنابراین باید حداقلی از میزان کوتینگ ورق را با توجه به شرایط جغرافیایی و محیطی محل اجرای پروژهی خود تعیین کرده و در هنگام خرید در نظر بگیرید.
بسته بندی از دیگر فاکتورهایی است که هنگام خرید ورق گالوانیزه باید در مورد آن از مرکز فروش اطلاعاتی را درخواست کنید. اما چرا بسته بندی ورق گالوانیزه تا این حد حائز اهمیت است؟ اصلاً بسته بندی ورق گالوانیزه چه مزایایی دارد؟
قابلیت جابهجایی: ورقهای گالوانیزه معمولاً وزن زیادی دارند که جابهجا کردن آنها را بسیار دشوار میکند. به خصوص که شکل ورق مانندشان باعث آسیب پذیری آنها در هنگام جابهجایی خواهد شد. به همین دلیل در اکثر موارد ورقهای گالوانیزه را به صورت رول شده بسته بندی میکنند، تا حمل و نقل راحتتر و ایمنتری داشته و به سلامت به مقصد برسند.
جلوگیری از آسیب: بدون شک سطح صیقلی و صاف ورق گالوانیزه را دیدهاید. به علاوه این سطح با لایهی از عنصر روی پوشانده شده است. در صورتیکه این مقطع فولادی به درستی بسته بندی نشود، احتمال اینکه سطح و یا لایهی پوششی آن آسیب ببیند، بسیار زیاد خواهد بود.
افزایش طول عمر: انبارداری و نگهداری ورق گالوانیزه در حالت کلاف و بسته بندی شده بسیار راحتتر است. به علاوه ورق رول شده کمتر در معرض شرایط آسیبزایی محیطی و جغرافیایی قرار گرفته و در مدت زمان بیشتری خواص خود را حفظ خواهد کرد.
برای بسته بندی ورقهای گالوانیزه از تجهیزات، وسایل و روشهای مختلفی استفاده میشود که هر کدام از آنها درجات متفاوتی از امنیت را برای ورق فراهم میکنند که در نتیجه قیمت نهایی فروش ورق گالوانیزه را تحت شعاع قرار میدهند. در ادامه به توضیح این شیوهها خواهیم پرداخت:
شیوهی 601: در این روش دو لبه درونی و بیرونی ورق توسط چهار تسمه شعاعی و یک تسمه محیطی تحت پوشش قرار میگیرند؛ اما سطح ورق همچنان در معرض آسیب بوده و محافظت خاصی برای آن در نظر گرفته نمیشود. به همین دلیل از این شیوه در مواقعی استفاده میکنند که نیاز به جابهجاییهای طولانی و انبارداریهای بلند مدت نباشد.
شیوهی 621: در این روش با استفاده از چهار تسمه شعاعی و دو تسمه محیطی لبهها محافظت شده و به علاوه سطح ورق نیز با ورقهای محافظ پوشش داده میشود تا در برابر رطوبت محفوظ بماند. استفاده از شیوهی بسته بندی 621 به دلیل ایجاد سطح بالایی از ایمنی و هزینههای مناسب بسیار رایج و متداول است.
شیوه 631: تنها تفاوتی که این شیوه با شیوهی 621 دارد، استفاده از پالتهای چوبی است که برای حمل و نقل ورق امنیت بیشتری را به همراه خواهد داشت.
شیوه 641: برای بسته بندی ورق گالوانیزه در این روش از شش تسمه شعاعی و سه تسمه محیطی استفاده میشود. به علاوه سطح ورق نیز کاملاً با پوششهای امنیتی محافظت میشود. در واقع این شیوه از بسته بندی ورق گالوانیزه بسیار ایمن است، اما به دلیل نیاز به هزینههای بالا تنها در مواردی از آن استفاده میشود که نیاز به انبارداری و نگهداری طولانی مدت ورق باشد.
شیوه 651: تنها تفاوتی که این شیوه با شیوه بسته بندی 641 دارد، استفاده از پالتهای چوبی برای حمل و نقل و جابهجایی آسانتر و ایمنتر است. مسلماً اجرای این شیوه نیز به هزینههای زیادی نیاز دارد و به شدت بر روی قیمت نهایی خرید ورق گالوانیزه اثر میگذارد. از این رو این شیوه، تنها برای صادرات به سایر کشورها مورد استفاده قرار میگیرد.
قیمت ورق فولادی به نوع، ابعاد و کیفیت آن بستگی دارد. برای مثال ورق گالوانیزه میتواند در دو نوع گالوانیزه گرم و یا سرد تولید شود. ورقهای گالوانیزه گرم از ضخامت کوتینگ بالا و مقاومت زیادی برخوردار هستند. در مقابل ورقهای گالوانیزه سرد به دلیل اینکه در دماهای بالا قرار نمیگیرند، کیفیت ظاهری خود را حفظ کرده اما لایهی پوششی عمیقی را به خود جذب نمیکنند. از این رو مقاومت و استحکام کمتری در مقایسه با ورقهای گالوانیزه گرم خواهند داشت.کیفیت از دیگر فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت ورق گالوانیزه است. این مشخصه، رابطهی مستقیمی با برند و مارک ورق دارد. هرچه کارخانه تولیدکننده ورق مجهزتر و به روزتر باشد و از مواد اولیهی مرغوبتری استفاده کند؛ به طور قطع ورق تولیدی از کیفیت بالاتر و در نتیجه قیمت بیشتری نیز برخوردار خواهد شد.
شایان ذکر است که شما میتوانیدلیست قیمت ورق گالوانیزه در انواع برندها و سایزها را در سایت آرادآهن مشاهده نمایید. همچنین در صورتی که به مشورت با متخصصان نیازمند هستید و یا سوالی در این زمینه خرید ورق گالوانیزه دارید، میتوانید با شمارهی 34055-031 تماس گرفته و به صورت رایگان از راهنمایی کارشناسان فروش ما استفاده کنید.
فروش ورق گالوانیزه توسط مراکز مختلفی در سراسر کشور صورت میگیرد. اما از آنجایی که کیفیت و اصالت این محصول بسیار حائز اهمیت است توصیه میکنیم که خرید خودرا تنها در مراکز معتبرثبت نمایید.
مراکز فروش ورق معمولاً محصولات خود را از تولیدکنندگان معتبر تأمین نموده و در هنگام فروش ورق گالوانیزه قیمتهای خود را براساس تعرفهها به شما اعلام میکنند. در این صورت میتوانید آسوده خاطر باشید که به ورق فولادی با کیفیتی بالا و قیمتی مناسب دست پیدا کردهاید.
از دیگر خدمات ویژه بازرگانی آراد آهن امکان ثبت سفارش به صورت غیرحضوری است. شما میتوانید با سفارش آنلاین ورق سیاه و گالوانیزه از طریق فرمهای مشخص شده در سایت، محصولات خود را درخواست کرده و بعد از دریافت مشاورهی رایگان در کوتاهترین زمان ممکن آنها را در هرنقطه از کشور تحویل بگیرید.
منبع : دانشجو اینترنشنال
میخچه نوعی عارضه پوستی است که از تجمع سلولهای مرده پوست ساخته میشود. این عارضه معمولا در سطح پوست صاف و بدون مو به خصوص در بالا یا در کنار انگشتان پا و در دستها ایجاد میشود. این بیماری در واقع لایههای ضخیم و سخت شدهای از پوست است که وقتی پوست سعی میکند از خود در برابر اصطکاک و فشار محافظت کند، ایجاد میشود. به طور مثال در انگشتان پا بر اثر فشار کفش یا در کنار انگشتان بر اثر کار مداوم با مداد یا خودکار ایجاد میشود.
این عارضه معمولا مضر نیست اما گاهی اوقات ممکن است منجر به عفونت یا زخم شدن پوست شود. این مشکلات بیشتر افراد دیابتی و افرادی که گردش خون ضعیفی در پاهایشان دارند را درگیر میکند.
کورنها معمولا کوچک و مدور هستند و مرکز مشخصی دارند که میتواند نرم یا سخت باشد.
معمولا کوچکتر هستند و در مناطقی از پوست که سفت و سخت است و پوست ضخیمتری دارد و همچنین در مناطق استخوانی پا دیده میشوند.
رنگ نسبتا سفید و بافتی لاستیکی دارند. آنها معمولا بین انگشتان پا و در مناطقی از پوست که مرطوب و عرق کرده است ایجاد میشوند. به عنوان مثال میتوان به وجود این عارضه روی انگشت کوچک پا (پنجم) به دلیل ساییدگی کفش اشاره کرد. همچنین آن را میتوان بین انگشتان پا خصوصاً انگشت پنجم و چهارم نیز مشاهده کرد.
بسیار دردناک هستند و به صورت برجستگیهایی از سلولهای مرده پوست ظاهر میشوند. seed corn در واقع به کورنهای بسیار ریزی اشاره دارد که کنار هم جمع شدهاند. آنها بیشتر روی پاشنه پا قرار میگیرند.
هر چیزی که باعث فشار یا اصطکاک روی پوست شود.
کفشهای خیلی تنگ یا پاشنه بلندی که به پا فشار وارد میکنند.
جورابهایی که اندازه پا نیستند.
اقدامات مکرر مانند ایستادن، راه رفتن یا دویدن به مدت طولانی.
سرگرمیهای بدنی، فعالیتهای ورزشی یا کارهایی که به پاهای شما فشار وارد میکنند.
بالا رفتن سن که باعث میشود بافت چربی کمتری در پوست باقی بماند؛ در نتیجه پوست پا خشک و ضخیم میشود.
نواختن ساز یا استفاده از ابزار دستی. پینه روی دست فرد ممکن است در اثر فشار مکرر سازها ، با استفاده از ابزار دستی یا حتی نوشتن ایجاد شود.
پوست سفتی که در اثر اصطکاک یا فشار مکرر ایجاد شده است.
برآمدگیهای کوچک، گرد و برجسته پوست
برجستگیهایی که ممکن است دردناک باشند یا باعث ناراحتی شوند
درد، قرمزی، تاول رو یا زیر پوست
خشکی و پوسته پوسته شدن پوست
میخچه دست نوعی عارضه شایع پوستی است که بیشتر محدوده کف دست و لای انگشتان را درگیر میکند. اگرچه این عارضه بیشتر روی انگشتان پا ایجاد میشود ، اما ممکن است در نقاط تحت فشار انگشتان و دست نیز ایجاد شود. در این عارضه پوست محل درگیر در مقایسه با نواحی اطراف ضخیم و سفتتر میشود. این وضعیت در قبال افزایش فشار به پوست و سایش رخ میدهد.
اگرچه بروز این عارضه در بسیاری از موارد بدون درد و ناراحتی است، اکثر موارد خطری به همراه ندارد. اما در بعضی موارد امکان درد شدید، عفونت، التهاب و خونریزی میخچه وجود دارد. این عوارض بیشتر افراد مبتلا به دیابت، خشکی شدید پوست و گردش خون ضعیف را تهدید میکند. میخچه انگشت دست یا کف آن در صورت احساس درد باید پیگیری و درمان شود.
میخچه دست نوعی عارضه شایع پوستی است که بیشتر محدوده کف دست و لای انگشتان را درگیر میکند. اگرچه این عارضه بیشتر روی انگشتان پا ایجاد میشود ، اما ممکن است در نقاط تحت فشار انگشتان و دست نیز ایجاد شود. در این عارضه پوست محل درگیر در مقایسه با نواحی اطراف ضخیم و سفتتر میشود. این وضعیت در قبال افزایش فشار به پوست و سایش رخ میدهد.
اگرچه بروز این عارضه در بسیاری از موارد بدون درد و ناراحتی است، اکثر موارد خطری به همراه ندارد. اما در بعضی موارد امکان درد شدید، عفونت، التهاب و خونریزی میخچه وجود دارد. این عوارض بیشتر افراد مبتلا به دیابت، خشکی شدید پوست و گردش خون ضعیف را تهدید میکند. میخچه انگشت دست یا کف آن در صورت احساس درد باید پیگیری و درمان شود.
درمان میخچه پا در طب سنتی مجموعهای از راهکارهایی است که توسط متخصصان این طب برای درمان آن به کار گرفته میشود.
میخچه ضایعهای پینهای شکل است که بر اثر پوست مرده و معمولا در سطوح نازک و بدون موی پوست بهویژه در پشت پنجه پا یا انگشتان یا در قسمتهای ضخیمتر پوست کف دست و پا بهوجود میآید. دوره درمان در طب سنتی از روشهای دیگری چون جراحی و داروهای شیمیایی بیشتر است. همچنین فرد باید در انجام روشها منظم باشد و برای دیدن نتیجه صبوری کند.
دکتر خیراندیش معتقدند به دلیل رسوب سودا در اندام انتهایی بدن، میخچه به وجود میآید که به دلیل راه رفتن بد، کفش نامناسب یا استفاده از خوراک نامناسب است.
دکتر خیراندیش برای درمان میخچه پا در طب سنتی بیان میکنند که باید یک قاشق مرباخوری اسفند را به همراه یک لیوان سکنجبین خوراکی (همراه با دو واحد عسل، دو واحد عرق نعنا و یک واحد سرکه با دو برابر آب) مخلوط کرده و شبی یک لیوان به مدت ?? روز یا بیشتر هر شب میل کرد.
روش دیگر ایشان برای درمان میخچه پا با طب سنتی آن است که فرد باید 2 عدد گل میخک خشک شده را تا یک ساعت درون نصف استکان آبلیمو بگذارد و سپس آن را از صافی رد کند. بعد پنبهای را به این ترکیب آغشته کند و سپس آن را روی میخچه جهت بهبود قرار دهد.
همچنین فرد میتواند دو تا سه حبه سیر را به قطعات کوچک برش بدهد و کمی نمک روی آن بپاشد و بعد از قرارگیری آن روی میخچه، رویش را ببند و اجازه دهد سه روز بماند. بعد از سه روز میخچه از بین میرود در صورت نیاز روش را دوباره تکرار کند.
دکتر روازاده مصرف اسفند را مانند نظر دکتر خیراندیش برای درمان میخچه پا در طب سنتی مفید میدانند . همچنین بیان میکنند که بهتر است برای درمان میخچههای ظریف، فرد یک تکه سیر را به صورت عرضی برش دهد و سپس آن را بر روی عارضه بگذارد و ببندد. فرد باید این عمل را تا بهبود کامل میخچه کف پا تکرار کند.
همچنین میتواند سیر را در سرکه بخیساند سپس روی میخچه پا قرار دهد.
ایشان مصرف سنگ پا را عاملی برای تحریک میخچه میدانند و معتقدند بهتر است از آن استفاده نکنند.
ایشان شیرابه دمبرگ انجیر را نیز برای درمان میخچه پا مفید میدانند و میگویند روزی دوبار باید این عمل تکرار شود.
جوش شیرین باید با کمی آب مخلوط شود تا حالت خمیری شکل پیدا کند. سپس باید سطح میخچه را با استفاده از این خمیر پوشاند و روی آن را باندپیچی کرد. این بانداژ باید به مدت یک شب روی میخچه باقی بماند. ممکن است برخی از افراد به جوش شیرین حساسیت داشته باشند. بنابراین استفاده از این روش به افرادی که بیماریهای پوستی دارند یا پوستشان حساس است، توصیه نمیشود.
روش دیگر این است که محلولی با ترکیب جوش شیرین و آب گرم درست شود. سپس پاها یا دستها (عضوی که دارای میخچه است) به مدت ?? دقیقه در آب قرار گیرد. اگر برای درمان خانگی میخچه کف پا از این روش استفاده میشود، میتوان بعد از ?? دقیقه به آرامی سطح میخچه را با سنگ پا تراشید.
بهتر است این کار را 1 بار در روز تا زمان از بین رفتن عارضه انجام داد.
سطح میخچه را باید به روغن کرچک آغشته کرد. در صورتی که بیمار احتمال میدهد روغن از سطح پوست او پاک خواهد شد، میتواند با استفاده از بانداژ یا گاز استریل سطح آن را ببندد. این کار باید سه بار در روز انجام شود و تا زمانی که میخچه وجود دارد، هر روز ادامه داشته باشد.
برای استفاده از این روش به چند حبه سیر و بانداژ نیاز است. میتوان از پارچه تمیز نیز به جای باند استفاده کرد. در این روش ابتدا حبه سیر باید نصف شود. بهتر است یکی از نیمهها به میخک آغشته شود. سپس به مدت یک دقیقه روی میخچه مالیده شود. بعد از آن نیز باید نیمه دوم را روی عارضه قرار داد و آن را با استفاده از بانداژ بست. باید به مدت یک شب روی میخچه بسته بماند. در صورتی که بیمار با برآمدگی حبه سیر احساس ناراحتی میکند، میتواند از سیر رنده شده به همین روش استفاده کند.